cz
Články z kategorie: Eurovalley

Brněnské nemocnici jsme darovali 200 000 Kč na efektivnější testování. Jak pomůžeme té vaší?7.4.2022

Když můžeme, pomůžeme – naposledy jsme podpořili dvěmi sty tisíci korunami Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně. Peníze použijí třeba na nákup přístrojů pro rychlejší a přesnější vyhodnocování testů na C-19. Je to i váš případ? Možná máme řešení i pro vás.

Finanční pomoc Eurovalley Ukrajině17.3.2022

Vyjadřujeme podporu Ukrajině. Přidejte se společně s námi i Vy. Prostřednictvím webových stránek Masarykovy univerzity MUNI POMÁHÁ můžete darovat libovolnou finanční pomoc.

 

Podporujeme vědu a výzkum Masarykovy univerzity28.2.2022

Už několik let finančně podporujeme vědu a výzkum na druhé největší univerzitě v České republice. Smyslem daru je podpora rozvoje českých univerzit jejichž aktivity mají etický a společný dopad. A jak pomůžeme Vám? Možná máme řešení i pro vás.

Korporátní pojištění: Jak ušetřit i 20 % ročně a díky spokojeným zaměstnancům snížit fluktuaci25.2.2022

Díky propojení korporátního pojištění s pojištěním zaměstnanců sklidíte mnoho výhod – pro firmu i vaše zaměstnance. Firma na pojistném ušetří klidně i desítky milionů ročně, zaměstnancům umožníte přístup k lepšímu (a výrazně levnějšímu) pojištění zdraví i života, nemovitostí, na cesty nebo třeba občanské odpovědnosti. S tímto chytrým benefitem si snáze udržíte ty nejschopnější. Jak to funguje?

Brněnské nemocnici jsme darovali 300 000 Kč na efektivnější testování. Jak pomůžeme té vaší?30.11.2021

Když můžeme, pomůžeme – naposledy jsme podpořili třemi sty tisíci korunami Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně. Peníze použijí třeba na nákup přístrojů pro rychlejší a přesnější vyhodnocování testů na C-19. Tím se uvolní lůžka a nemocnice se bude moci věnovat i jiným než jen covidovým pacientům. Je to i váš případ? Možná máme řešení i pro vás.

OTESTUJTE SE: JSTE DOBRÝ MANAŽER?26.10.2021

Dobrý manažer je placen i za to, že počítá s nejhoršími scénáři a připravuje se na ně v časech, kdy se daří, všechno jde jako na drátkách a na obloze není jediný mráček.

Nejde totiž o to, jestli se něco pokazí, ale kdy.

Risk management: Prevence vás vyjde vždy levněji než pojištění5.10.2021

Analýza a prevence rizik je základ. O pojištění se bavme až ve druhém kroku.

Pokud zodpovídáte za firmu, divizi či výrobní provoz, jste placeni i za to, že počítáte s nejhoršími scénáři – na vašich dnešních opatřeních závisí budoucí osud celé organizace a zaměstnanců. Dobrého manažera poznáte snadno: Na nejhorší se připravuje v časech, kdy se daří, zisky i akcie rostou, firma uzavírá jednu smlouvu za druhou, málem nestíhá nabírat lidi a na obloze není jediný mráček. Nejde totiž o to, jestli se něco pokazí, ale kdy. V tomto článku vám nastíníme, jak s riziky pracujeme, aby naši klienti vyšli z jakékoli situace s minimálními ztrátami a mohli co nejdříve pokračovat ve své činnosti. 

Velikonoce v Eurovalley22.4.2021

S příchodem Velikonoc jsme od našeho partnera Generali Česká pojišťovna dostali úžasný dárek: Ingredience a návod pro přípravu velikonočního beránka.

Kryje vaši obec odpovídající pojistka?8.4.2021

Legislativní změny a starší nezrevidované pojistky jsou častou Achillovou patou v oblasti pojištění měst a obcí. Více než polovina měst a obcí platí za pojištění více než by museli a jejich pojistky neodpovídají aktuální hodnotě majetku ani legislativě. Až 81 % měst a obcí by za stejné peníze získalo vyšší krytí.

Společně chráníme naše zdraví6.4.2021

Jako již spousta podniků před námi i my v Eurovalley jsme se rozhodli reagovat na současnou epidemiologickou situaci a udělat prostory naší kanceláře bezpečnější, a to jak pro své zaměstnance, tak především pro naše klienty.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo