cz

Eurovalley - na cestě s Vámi vzhůru

Co nás reprezentuje? Čím se odlišujeme od davu? Jak vám, klientům, náš způsob práce představit? Ten náš pojišťovací obor působí na okolí tak složitě a není vždy jednoduché najít vhodná slova a popsat vše lidsky. A pro lidi.

 

Otevřeli jsme tuto otázku na společné firemní akci při sklence vína a diskutovali jsme, co pro nás naše práce znamená. Jakých maličkostí si všímáme a jak s nimi pracujeme. Jaké jsou naše vize, naše hodnoty. Co chceme naší prací přinést společnosti, tomuto světu... Příjemná atmosféra, dobré víno (naše víno, ale o tom v jiném článku), naši partneři, partnerky a děti kolem nás. Určitě ten pocit znáte - jeden z těch okamžiků naplnění. A k tomu dobré téma.

Slovo dalo slovo. Ztvárníme naše vize a hodnoty do videoklipu, abychom zachytili ty krásné momenty, které nás při práci provází. Měli jsme šťastnou ruku při volbě režiséra Leoše Brabce, který to vše dokázal navnímat a vystřihl úžasný klip jak se říká na první dobrou. 

Po jeho prvním shlédnutí jsem dlouho seděl a koukal do prázdna, v myšlenkách u všech důležitých momentů, které nás provázely na cestě tam, kde nyní jsme. Na cestě s Vámi, klienty, na cestě pro Vás. Seděl jsem naplněn vděkem a hrdostí na úžasný tým lidí, na kterých naše firma stojí a bez nichž by to ani nevzniklo. S vděkem k Vám, klientům, kteří jste nám dali důvěru.

Děkuji...

Jakub Šimonovský

 

Jakub Šimonovský

Výkonný ředitel

V pojišťovnictví pracuje od roku 2004. Začínal na pozici Key Account Managera a postupně se dopracoval k vlastní společnosti Eurovalley s.r.o., kde se zaměřuje na provozní řízení firmy a podporu strategických obchodů.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo