cz

Podporujeme vědu a výzkum Masarykovy univerzity

Už několik let finančně podporujeme vědu a výzkum na druhé největší univerzitě v České republice. Smyslem daru je podpora rozvoje českých univerzit jejichž aktivity mají etický a společný dopad. A jak pomůžeme Vám? Možná máme řešení i pro vás.

Peníze Masarykova univerzita používá například na nákup moderní laboratorní techniky, podporu studentských výzkumných projektů, vědeckých konferencí nebo pro rozvoj mezinárodní spolupráce.

My v Eurovalley jsme, věříme, experti na pojištění. Jako důkaz snad poslouží naše obchodní výsledky – i díky nim jsme si mohli dovolit výše zmíněné gesto vůči Masarykově univerzitě.

Jak pomůžeme vaší univerzitě? Nevíme.

Zatím.

Ale rádi to společně s vámi zjistíme.

kontaktujte nás.

Pokud to bude možné (a smysluplné), rádi vám pomůžeme hned několika způsoby, podle toho, co vás „pálí” nejvíce. Jedná se o:

  • Finanční dar pro vaše potřeby
     
  • Úpravu vašeho stávajícího pojištění tak, aby bylo pro vás co nejvýhodnější a nepřepláceli jste pojistné.

(Jak to funguje popisuje náš specialista na klienty z oblasti vzdělávání Bc. Tomáš Fendrich v tomto videu)

 

  • Audit pojistného krytí

 

Rozhodnutí je, samozřejmě, jen vaše.

 

Sledujte nás také na našem LinkedIn profilu nebo Facebooku.

Luděk Peter

Obchodní ředitel

V oblasti pojištění pracuje od roku 1996. Začínal jako rizikový inženýr chemicko-technologické firmy. Poté zahájil kariéru ve společnosti MARSH a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro ČR. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde má na starosti obchodní strategii a rozvoj.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo