cz

Využití umělé inteligence v pojišťovnictví17.5.2023

Jaké využití má umělá inteligence v pojišťovnictví? Dozvíte se v dalším videu.

Obtížně pojistitelná rizika10.5.2023

Jak na obtížně pojistitelná rizika Vám představí v dalším videu obchodní ředitel Luděk Peter.

Vliv inflace na životní pojištění3.5.2023

Životní pojištění je základním nástrojem pro finanční zabezpečení vašich blízkých v případě závažných onemocnění případně vaší smrti. Může pomoci pokrýt výdaje, jako jsou náklady na pohřeb, nesplacené dluhy a běžné životní náklady. Dopad vysoké inflace na životní pojištění však může ztížit udržení dostatečného krytí.

Odpovědnost zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli26.4.2023

Máte pojištěnou odpovědnost za škodu vůči vašemu zaměstnavateli? Náhrada škody může dosáhnout až 4,5 násobku vašeho měsíčního výdělku. Tomáš Fendrich pro Vás v krátkém videu zmiňuje všechny potřebné informace.

Porozumění pojištění kybernetických rizik: Co to je a proč je to důležité?19.4.2023

S tím, jak se podniky stále více spoléhají na technologie, roste i riziko kybernetických útoků a narušení bezpečnosti dat. Metody kyberzločinců jsou stále sofistikovanější, což firmám ztěžuje ochranu před takovými útoky. Zde vstupuje do hry pojištění kybernetických rizik.

Jsou vaše pojistné smlouvy aktuální?17.4.2023

Podpojištění je jedním z nejčastějších scénářů, kdy pojišťovna krátí výplatu pojistného plnění. Děje se tak v případě, že je sjednaná pojistná částka nižší než reálná aktuální pojistná hodnota daného majetku.

Neoprávněné krácení odškodného29.3.2023

Několikrát denně! Tak často se v praxi setkáváme s případy, kdy pojišťovna po nahlášení škody rozhodne o krácení pojistného plnění.

Úprava pojištění odpovědnosti z provozu vozidla20.3.2023

V článku se budeme zabývat novým návrhem zákona o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Úprava také nahlíží na samořiditelná vozidla.

Odpovědnost společnosti za výrobek1.3.2023

Směrnice, která mluví o odpovědnosti společnosti za výrobek byla naposledy přijata a revidována v roce 1985. V září minulého roku však nový návrh směrnice zveřejnila Evropská komise. Důvodem úpravy směrnice je správné uchopení digitálních technologií.

Administrace veřejných zakázek22.2.2023

Problematika veřejných zakázek je velkým tématem pro téměř každého zadavatele a způsobuje nejednu vrásku na čele všem kompetentním osobám. V případě, že nemáte potřebné pracovní síly k realizaci zadávacího řízení nebo potřebné zkušenosti, které zadávací řízení vyžaduje, obraťte se na nás. V následujícím videu Vám přiblížíme, jak naše služba administrace veřejných zakázek na klíč funguje.

12345678910 ...  17
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo