cz

ČAP Insurance Talk #2 Luciano Cirinà: V Generali pracoval i Franz Kafka17.1.2022

Luciano Cirinà, regionální CEO Generali pro Rakousko, střední a východní Evropu, Rusko a člen řídícího výboru Generali hovoří nejen o tom, jaké je mít zodpovědnost za tak široké trhy, ale i o změnách, které ve fungování jeho zaměstnanců přinesla pandemie.

Zdroj: cap.cz

ČAP Insurance Talk #1 Jan Matoušek: Budoucnost pojišťovnictví v nové době10.1.2022

Jan Matoušek, výkonný ředitel České asociace pojišťoven a České kanceláře pojistitelů hovoří nejen o době po pandemii, která za poslední rok ovlivnila všechny obory, pojišťovnictví nevyjímaje, ale také o digitalizaci, stárnutí populace a tomu, že pojišťovny nutně musí rozumět rizikům, aby mohly pomáhat.

Zdroj: cap.cz

Pozor na neoprávněné krácení pojistného plnění. Může vás stát i statisíce.7.1.2022

Několikrát denně. Tak často se v praxi setkáváme s případy, kdy pojišťovna po nahlášení škody rozhodne o krácení pojistného plnění. A místo adekvátní částky vyplatí poškozenému pouze zlomek této hodnoty. Jenže ne vždy je to oprávněné. Stejně jako v případě jednoho z našich klientů.

Pojištění nemocnic: Tyto 3 kritické oblasti bývají nejčastěji podpojištěny. Je to i váš případ?4.1.2022

Tento článek je určen ředitelům nemocnic a členům managementu, kteří nesou odpovědnost za finanční zdraví jejich instituce. Mapujeme v něm 3 hlavní oblasti, kde mohou vzniknout nedozírné, až likvidační škody: 1) Nároky poškozených pacientů, 2) zastaralá medicínská technika či špatný stav budov a 3) důsledky chybných rozhodnutí z nejvyšších míst.

Inflace a její vliv na pojištění15.12.2021

Míra inflace stále roste. Její vliv nepociťujeme jen na našich peněženkách, ale i v oblastech jako je pojištění. Pojistné smlouvy je tak vhodné vzhledem k inflaci aktualizovat, případně sjednat smlouvy s indexací, což znamená že pojišťovna hlídá vývoj cen a na jejich základě každoročně upravuje cenu pojistného.

Přehledný článek o vlivu inflace na pojištění si přečtete po kliknutí na nadpis.

Zdroj: e15.cz

Brněnské nemocnici jsme darovali 300 000 Kč na efektivnější testování. Jak pomůžeme té vaší?30.11.2021

Když můžeme, pomůžeme – naposledy jsme podpořili třemi sty tisíci korunami Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně. Peníze použijí třeba na nákup přístrojů pro rychlejší a přesnější vyhodnocování testů na C-19. Tím se uvolní lůžka a nemocnice se bude moci věnovat i jiným než jen covidovým pacientům. Je to i váš případ? Možná máme řešení i pro vás.

Eurovalley TV: Pojištění Nemocnic24.11.2021

V následujícím videu se zabýváme prevencí finančního krachu nemocnic. Mapujeme hlavní oblasti, kde mohou vzniknout nedozírné, až likvidační škody. Nároky poškozených pacientů, zastaralá medicínská technika či špatný stav budov a důsledky chybných rozhodnutí z nejvyšších míst.

Tématem pojištění nemocnic vás provede obchodní ředitel Ing. Luděk Peter, MBA.

Eurovalley TV: Audit pojistného krytí12.11.2021

Žádná smlouva není dokonalá a u pojištění to platí dvojnásob. Zatímco někteří platí zbytečně vysoké částky, ostatní nejsou dostatečně chráněni.

Audit stávajícího pojištění slouží nejen proto, abyste si byli jisti svou vlastní pojistnou ochranou, ale ukáže vám její nedostatky a jejich případná řešení.

V dalším z našich videí se dozvíte, jak audit probíhá a proč je dobré o něm uvažovat.

Eurovalley TV: Pojištění obcí2.11.2021

Starostové, jak je na tom vaše obec? Víte, jak staré pojistné smlouvy máte? Najde se ve vaší obci nemovitá památka? Máte ochranné složky vaší obce pojištěné správně?

Náš specialista v oblasti pojištění měst a obcí Ing. Petr Čončka má pro Vás v následujícím videu několik rad a tipů jak správně obec pojistit.

 

OTESTUJTE SE: JSTE DOBRÝ MANAŽER?26.10.2021

Dobrý manažer je placen i za to, že počítá s nejhoršími scénáři a připravuje se na ně v časech, kdy se daří, všechno jde jako na drátkách a na obloze není jediný mráček.

Nejde totiž o to, jestli se něco pokazí, ale kdy.

1 ...  78910111213 ...  17
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo