cz
Články z kategorie: Pojišťovny a jejich info

Inflace a její vliv na pojištění15.12.2021

Míra inflace stále roste. Její vliv nepociťujeme jen na našich peněženkách, ale i v oblastech jako je pojištění. Pojistné smlouvy je tak vhodné vzhledem k inflaci aktualizovat, případně sjednat smlouvy s indexací, což znamená že pojišťovna hlídá vývoj cen a na jejich základě každoročně upravuje cenu pojistného.

Přehledný článek o vlivu inflace na pojištění si přečtete po kliknutí na nadpis.

Zdroj: e15.cz

Bílá zelená karta6.7.2020

Zelená karta, povinná výbava každého řidiče, doznává po dlouhé době zásadní změny. Dosud byla Zelená karta platná pouze v zelené barvě. Nyní dochází ke změně a Zelená karta s platností od 1. 7. 2020 může mít také bílou barvu. 

Kooperativa: Vyšší limity plnění v povinném ručení nabídnou zajímavé benefity4.12.2019

Rozsáhlé vylepšení pojištění motorových vozidel NAMÍRU připravila pro letošní podzim pojišťovna Kooperativa. Rozšířila se také nabídka volitelných připojištění o unikátní pojištění VÝMOL.

Zdroj: opojisteni.cz

Vzniká nový lídr pojistného trhu "Generali Česká pojišťovna"8.10.2019

Nová společnost Generali Česká pojišťovna vznikne k datu 21.12.2019. Po tomto datu budete moci sjednávat výhradně produkty z portfolia nové společnosti a veškerá dokumentace musí být již s údaji a designem nové společnosti. Prakticky to znamená, že po tomto datu nesmí vstoupit v platnost žádná smlouva společnosti Česká pojišťovna, Generali pojišťovna a Česká pojišťovna Zdraví. Z těchto důvodů bude v průběhu 4.Q. 2019 docházet k určitým úpravám ve sjednávání jednotlivých produktů. 

1
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo