cz
Články z kategorie: Eurovalley

Nejčastější škody ve společnostech a jejich vzrůstající finanční náročnost19.10.2022

Hlavní škody vznikající v průmyslových podnicích jsou požáry, výbuchy a přírodní vlivy. Škody tak zároveň reflektují, jaká rizika jsou zásadní ve světě průmyslových podniků. Požár a s ním spojené případně následné výbuchy tvoří více než 20 % všech škod. Těsně v závěsu jsou přírodní katastrofy s celkových podílem 15 %. Další časté škody vznikají při nedostatečné údržbě či kolizích na pracovišti s 9 %. Velkou roli v žebříčku příčin škod tak hraje i lidský faktor.

Složitá situace pro podnikatele v oblasti pojištění pokračuje13.10.2022

Díky aktuálnímu dění ve světe se růst cen pojištění obecně nezastavuje. Například zastavení růstu cen majetkového pojištění je stále v nedohlednu. Jinak na tom nejsou ani další odvětví jako pojištění odpovědnosti, kybernetické pojištění, přepravní pojištění, stavební pojištění, případně pojištění aut. Což pro podnikatele může mít za následek navýšení nákladů na pojištění.

Pojištění profesní odpovědnosti12.9.2022

Pojištění profesní odpovědnosti slouží profesím pro jejichž výkon je potřeba mít speciální vzdělání, oprávnění, zkušenosti, případně profesím, kdy povinnost nahradit škodu či újmu je spojená s duševní činností.

Audit pojistných smluv – hledání úspory v oblasti pojištění31.8.2022

V souvislosti s aktuální situací, kdy míra inflace roste, ceny energií stoupají závratně nahoru a válka na Ukrajině přináší nespočet problému, jsou společnosti nuceny reorganizovat svůj rozpočet a hledat kde ušetřit. Velká úspora je realizovatelná právě na poli pojištění.

Pojištění požárů a živelních událostí9.8.2022

Nedávná událost požáru Národního parku v Českém Švýcarsku poukázala na nutnost dbát zvýšenou pozornost dřevinám a lesním porostům. V souvislosti s dlouhotrvajícím suchem a změnou klimatu, by zastupitelé měst a obcí měli vidět správné pojištění těchto ploch jako nezbytné.

Pojištění kybernetických rizik14.7.2022

S rozšiřováním informačních a komunikačních technologií vzrůstá i riziko jejich napadení a poškození či zneužití získaných informací. Více se dozvíte v článku, který byl publikován v časopise Českého statistického úřadu.

Pokud potřebujete pojistit kybernetická rizika, neváhejte se na nás obrátit.

Zdroj: opojisteni.cz

Reference našich klientů29.6.2022

Velice nás potěšilo, jakou odezvu jsme obdrželi od našich klientů k firemnímu výročí. Je to pro nás veliká radost a potvrzení, že děláme naši práci správně. Níže několik citací našich klientů.

Mockrát všem děkujeme!

10 let společnosti Eurovalley15.6.2022

Společnost Eurovalley slaví kulaté narozeniny. Je pro mě milou povinností ohlédnout se do minulosti a shrnout co se nám za deset let existence podařilo i co jsme se jako firma naučili.

Riziko, pohled na pojištění a škody na fotovoltaických elektrárnách31.5.2022

S příchodem střešních fotovoltaických elektráren a povinností je od roku 2029 mít instalovány na každé nové stavbě přichází řada úskalí. Zejména se jedná o změnu pojištěného rizika objektu, na kterém budou fotovoltaické panely nainstalovány.

Kreml zakázal pojišťovací a zajišťovací operace s nepřátelskými státy7.4.2022

Vojenský konflikt na Ukrajině tvrdě dopadl na pojištění a zajištění. Prezident Vladimír Putin totiž dvacátý den po zahájení invaze podepsal zákon, který zakazuje ruským pojistitelům realizovat transakce s pojistiteli, zajistiteli a makléřskými firmami z nepřátelských států. Více se dozvíte v článku na odkaze.

Zdroj: opojisteni.cz
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo