cz
Články z kategorie: Eurovalley

Eurovalley - na cestě s Vámi vzhůru22.11.2019

Co nás reprezentuje? Čím se odlišujeme od davu? Jak vám, klientům, náš způsob práce představit? Ten náš pojišťovací obor působí na okolí tak složitě a není vždy jednoduché najít vhodná slova a popsat vše lidsky. A pro lidi.

 

Komunikační interface pro naše klienty16.8.2019

Naši klienti jsou úspěšní, a to jak z pohledu České republiky, tak i celosvětově. V oborech, ve kterých podnikají, dosahují vynikající úrovně. To má však za následek chronický nedostatek času, který významně omezuje možnost se ke každému obchodnímu jednání osobně sejít – což platí i pro projednávání záležitostí řízení rizik, které s klienty projednáváme my.

Zelňačka Velké Bílovice 201822.10.2018

Vážení obchodní partneři, kolegové a přátelé,

šéfkuchař týmu EUROVALLEY si Vás tímto dovoluje pozvat na 9. ročník akce Soutěž ve vaření zelňačky před kulturním domem ve Velkých Bílovicích.

Víno jako dárek? Jedině s příběhem.12.10.2018

Blíží se čas vánoční a mnohý obchodník nebo marketér si láme hlavu, jakým dárkem potěšit své klienty. Všechny tradiční dárky již prošly rukama několikrát ve všech směrech a těžko se hledá něco originálního, co by naklonilo klienta na obchodníkovu stranu.

Pojištění kolem světa, které nebylo potřeba18.9.2018

Setkáváme se dnes po 2 letech s Vojtou Lavickým, motorkářem, který si splnil svůj dětský sen stát se cestovatelem a objel na motorce celý svět společně s partnerkou Mirkou. Cesta trvala téměř dva roky, najeli při ní 65.000 kilometrů, zažili krásné okamžiky i společné těžké chvíle. Zvládli to. Mirka je první Češka, která takovou cestu na motorce podnikla (více na www.jedemkolem.cz).

Eurovalley zajišťovalo pro oba speciální cestovní pojištění, které muselo umět celosvětově pokrýt rizika v podstatě extrémních sportů. Rizika, která mohla nastat daleko od jakékoliv civilizace, v rozlehlých stepích i horách přesahujících čtyři tisíce metrů, v oblastech dosažitelných jen velmi těžko prostupným terénem. Dnes tedy máme možnost nakouknout lehce pod pokličku a ověřit si, zda pojištění mělo smysl.

Eurovalley na motorkách střední Amerikou27.6.2018

Cestu z Panamy do Mexika jsme projeli na motorkách sice jen jako nálepky s logem Eurovalley, ale v myšlenkách jsme byli tam... protože to byla úžasná cesta, úžasná myšlenka a úžasní kluci, kteří ji podnikli. Jak to všechno vlastně vzniklo?

Gulášfest - firemní teambuilding Eurovalley21.6.2018

Vaření guláše jsme jednou zkusili. A pak už nás to nepustilo. Proč vaříme guláš pro sebe i naše klienty?

Eurovalley a odbornost v korporátním pojištění23.4.2018

Na konci roku 2017 se uskupení OK HOLDING rozrostlo o makléřskou společnost Eurovalley. Zaměřili jsme se na některá marketingová sdělení, která Eurovalley uvádí na svém webu a na jejich obsah jsme se vyptali jednatele a obchodního ředitele společnosti, Luďka Petera. 

Zdroj: opojisteni.cz

Eurovalley, OK HOLDING a veřejné zakázky19.2.2018

Když na sklonku loňského roku došlo k propojení makléřské společnosti Eurovalley s poradenskou a makléřskou skupinou OK HOLDING, jedním ze silných společných témat byly zprostředkovatelské služby pro veřejné zadavatele a poradenství při sjednávání pojištění formou veřejné zakázky. 

Zdroj: opojisteni.cz
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo