cz

Audit pojistných smluv – hledání úspory v oblasti pojištění

V souvislosti s aktuální situací, kdy míra inflace roste, ceny energií stoupají závratně nahoru a válka na Ukrajině přináší nespočet problému, jsou společnosti nuceny reorganizovat svůj rozpočet a hledat kde ušetřit. Velká úspora je realizovatelná právě na poli pojištění.

Nezávislým auditem pojistných smluv lze zjistit díry v pojištění, sjednotit pojistné smlouvy do jednoho celku a ušetřit tak množství finančních prostředků, které jste možná v důsledku nesprávně nastaveného pojištění platili pojišťovně zbytečně do kapsy.

Audit stávajícího pojištění slouží nejen proto, abyste si byli jisti svou vlastní pojistnou ochranou, ale ukáže vám její nedostatky a jejich případná řešení. Zahrnuje kontrolu pojistných smluv, upozornění na podpojištění, díry v pojistce i možnost úspory. Navrhneme pro Vás řešení starých škod a vypracujeme přehlednější a levnější řešení sjednocením do jedné pojistné smlouvy. Specializujeme se na veřejné zakázky, administrace veřejné soutěže je u nás samozřejmostí. Připravíme Vám transparentní nabídku od pojišťoven podle zákona o zadávání veřejných zakázek.

Společně s Eurovalley tak lze dojít k pojistnému řešení, které bude funkční, pokryje všechny rizika, která Vás ohrožují a zároveň nabídne potřebnou finanční úsporu, kterou jako společnost hledáte.

Příkladem z praxe jsou města a obce. Legislativní změny a starší nezrevidované pojistky jsou častou Achillovou patou v oblasti pojištění měst a obcí. Více než polovina měst a obcí platí za pojištění více než by museli a jejich pojistky neodpovídají aktuální hodnotě majetku ani legislativě. Až 81 % měst a obcí by za stejné peníze získalo vyšší krytí, v opačném případě na pojistném ušetřilo i stovky tisíc korun.

Zjistěte, jestli máte vše v pořádku a neplatíte zbytečně mnoho. Připravíme Vám novou koncepci pojištění odpovídající Vašim současným potřebám a vyřídíme za Vás veřejnou soutěž pro pojišťovny.

Jsme Eurovalley. To nejlepší pojistné řešení nebo nic!

Luděk Peter

Obchodní ředitel

V oblasti pojištění pracuje od roku 1996. Začínal jako rizikový inženýr chemicko-technologické firmy. Poté zahájil kariéru ve společnosti MARSH a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro ČR. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde má na starosti obchodní strategii a rozvoj.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo