cz

Brněnské nemocnici jsme darovali 200 000 Kč na efektivnější testování. Jak pomůžeme té vaší?

Když můžeme, pomůžeme – naposledy jsme podpořili dvěmi sty tisíci korunami Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně. Peníze použijí třeba na nákup přístrojů pro rychlejší a přesnější vyhodnocování testů na C-19. Je to i váš případ? Možná máme řešení i pro vás.

 

Efekt daru: Více volných lůžek i pro necovidové pacienty

Smyslem daru je a) pomoci pracovníkům nemocnice odhalit nakažené co nejdříve, než se dostanou na JIP a ARO, b) podávat léky těm, kteří už covidem trpí. To vše proto, aby tito lidé nemuseli využívat nemocniční péče a nezabírali lůžka.

Nemocnice tak bude moci častěji vykonávat to, co bylo ještě před rokem zcela běžné: například plánované operace u lidí s jinými zdravotními problémy. Tito lidé už prostě čekají na svůj zákrok příliš dlouho.

Proč kvůli covidu nemocnice přicházejí o peníze

A to představuje medicínský i finanční problém, který – bohužel – asi sami znáte z první ruky.

Jak víte, nemocnice mají typicky nasmlouvané platby za dané výkony, dejme tomu 150 výměn kyčelního kloubu za rok. (U každé nemocnice se počty i typy výkonů samozřejmě liší.)  

Kvůli současné, bezprecedentní situaci ale nemocnice jednoduše nemají lůžka, kam by mohly „běžné” pacienty umístit. Důsledek? Zákrok se odloží, často i o dlouhé měsíce.

Nemocnice tak ale přijde o peníze, které za tyto nasmlouvané, ale neprovedené výkony nedostane. Musí totiž ošetřit pacienty s covidem. A na rozdíl od „populárního” názoru, covidoví pacienti se nemocnicím „vyplácejí” méně než jiné typy úkonů (operace aj.), a to přesto, že lidí s těžkým průběhem covidu leží na JIP a ARO tolik.

Tato situace zasahuje zejména krajské a městské nemocnice, které v současnosti dostávají od kraje či města menší finanční částky – samy kraje a města totiž hospodaří s menšími rozpočty.

Jak můžeme pomoci vaší nemocnici? Zjistěme to společně

Na rozdíl od milionů našich spoluobčanů nejsme „experti” na medicínu, epidemiologii nebo imunologii.

My v Eurovalley jsme, věříme, experti na pojištění. Jako důkaz snad poslouží naše obchodní výsledky – i díky nim jsme si mohli dovolit výše zmíněné gesto vůči nemocnici u sv. Anny.

Jak pomůžeme vaší nemocnici? Nevíme.

Zatím.

Ale rádi to společně s vámi zjistíme.

Pokud jste i ve vaší nemocnici v situaci, že:

  • Kvůli přetlaku těžkých případů covidu nemáte kapacity nabízet jinou než covidovou péči
     
  • Dostáváte se v důsledku toho do finančních potíží…

kontaktujte nás.

Pokud to bude možné (a smysluplné), rádi vám pomůžeme hned několika způsoby, podle toho, co vás „pálí” nejvíce. Jedná se o:

  • Finanční dar pro znevýhodněné nemocnice
     
  • Úpravu vašeho stávajícího pojištění tak, aby bylo pro vás co nejvýhodnější a nepřepláceli jste pojistné. Typicky se jedná o pojištění profesní odpovědnosti, majetkové a strojní pojištění a pojištění odpovědnosti managementu.

    (Jak to funguje popisuje náš obchodní ředitel Luděk Peter v tomto videu, které vám zabere jen 3 minuty a 50 vteřin.)
     
  • Audit pojistného krytí

Pokud tedy nechcete z výše uvedených příčin finančně „krvácet”, jsme tu pro vás.

Rozhodnutí je, samozřejmě, jen vaše.

Tomáš Fendrich

Key Account Manager

V pojišťovnictví pracuje od roku 2010. Začínal na pozici likvidátora pojistných událostí ve společnosti MARSH a postupně se přes správu mezinárodních pojistných programů dostal ke komplexnímu servisu lokální korporátní klientely. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde se v současnosti zaměřuje především na klienty z oblasti zdravotnictví a vzdělávání.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo