cz

Reference našich klientů

Velice nás potěšilo, jakou odezvu jsme obdrželi od našich klientů k firemnímu výročí. Je to pro nás veliká radost a potvrzení, že děláme naši práci správně. Níže několik citací našich klientů.

Mockrát všem děkujeme!

 

„Blahopřeji Vám osobně i celému teamu Eurovalley k velmi úspěšné práci, růstu a stabilitě nejen v dobách klidných, ale především v době aktuálních výzev všeho druhu.

Jsme skutečně rádi za spolupráci s Vámi. Několikrát jsme se sami přesvědčili, jak dobré je mít vás, jakožto silného partnera, po svém boku.

Opačně věřím, že i my jsme – byť malým, ale stabilním – sklíčkem v mozaice vašeho klientského portfolia. Spokojeným klientem skutečně jsme. To mohu několikrát podtrhnout a osobně podepsat. Proto rádi doporučujeme Vás i společnost Eurovalley v okruhu svých kontaktů a víme, že si tím rozhodně ostudu neuděláme. Ba právě naopak. Dokážeme tak propojovat požadavky našich přátel s vaším serózním a promyšleným řešením a péčí a dát tak celé věci ten správný smysl.”

Finanční ředitel stavební společnosti

 

„Chci poděkovat za naši spolupráci, a to od začátku vzniku našeho smluvního vztahu, velice si toho vážím.

I když se již nezabývám touto problematikou v naší společnosti, přesto nejde nevzpomenout si na začátky, na důvěru, kterou jsem Vám dal, a také na první pojistnou událost, která byla velice dobře vyřešena.”

Finanční ředitel, automobilový průmysl

 

„Gratuluji a děkuji za skvělou spolupráci!”

Klient z oblasti českých univerzit

 

„…ani jsem nečekal že to bude tak briskně vyřešeno. Za všechno díky, které patří Vám.”

Klient, kterému řešíme pojištění automobilu

 

„Bez vás, bychom byli úplně ztraceni.”

Klient z oblasti průmyslových technologií

 

„…mockrát děkuji za váš servis, trpělivost a podporu, bez Vás bych to časově nezvládal.”

Klient z oblasti českých fakultních nemocnic

 

„Dobrý den pane Čončko, děkuji za vhled do Vaší práce, kterou hodnotím s hlubokým respektem. Jsem obrovsky rád, že se podařilo propojit jednak Vás a Eurovalley na straně jedné s městem ve kterém žiju a záleží mi také na tom, aby byla tam naše rizika zajištěná a peníze se využívaly na rozvoj města, než sanaci škod. Mám skutečně radost, že se nám toto povedlo.”

Klient z oblasti municipalit

Luděk Peter

Obchodní ředitel

V oblasti pojištění pracuje od roku 1996. Začínal jako rizikový inženýr chemicko-technologické firmy. Poté zahájil kariéru ve společnosti MARSH a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro ČR. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde má na starosti obchodní strategii a rozvoj.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo