cz

Společně chráníme naše zdraví

Jako již spousta podniků před námi i my v Eurovalley jsme se rozhodli reagovat na současnou epidemiologickou situaci a udělat prostory naší kanceláře bezpečnější, a to jak pro své zaměstnance, tak především pro naše klienty.

Díky naší přátelské spolupráci se společností Comimpex Print, která produkt do České republiky dodává, jsme naše prostory vybavili antimikrobiální fólií Hexis Pure Zone s mezinárodním patentem. Ta ničí koronaviry i bakterie s téměř 100 % účinností. Fólie pomáhá s bojem proti koronavirové nákaze a současně chrání před bakteriální infekcí díky iontům stříbra, které fungují stejně jako použití ochranných rukavic.

Aplikace probíhá na místa s častým kontaktem mnoha osob s povrchem. Pro příklad lze uvést kliky od dveří, madla skříní, pracovní stoly, kuchyňskou linku, pult či jídelní stoly ve společných prostorech. Speciální fólie Hexis Pure Zone chrání 24/7 až po dobu 5 let. Je dermatologicky testovaná, voděodolná a její údržba je snadná. Díky tvárnosti a silné přilnavosti se snadno přizpůsobí každému interiéru a rozličným povrchům. Pro přehled a pocit bezpečnosti jsme místa aplikace antimikrobiální fólie označili nálepkou Pure Zone.

Proto na další návštěvu do Eurovalley můžete vyrazit s pocitem, že je u nás bezpečno. Pandemie nás nezastavila v poskytování nejlepší péče, na kterou jste od našich specialistů zvyklí.

Erik Hajtmánek

manažer marketingu

Marketingová komunikace, příprava článků, kreativní práce.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo