cz

Společnost Eurovalley podniká udržitelně

Cílem pro nadcházející léta je podnikat udržitelně, snižovat uhlíkovou stopu a k našemu byznysu přistupovat s respektem k přírodě. Nechali jsme si vypracovat audit ukazující jasnou strategii. Založili jsme nové oddělení zabývající se udržitelným podnikáním. Výsledkem je postupné směřování společnosti k uhlíkové neutralitě, nastavení úsporných opatření vedoucí k šetrnosti k naší planetě.

Prvním bodem strategie bylo přestěhování kanceláří do pasivního domu, který k provozu využívá obnovitelné zdroje energie a splňuje veškeré normy směřující k uhlíkové neutralitě. Jako společnost třídíme odpad a myslíme na spotřebu vody. Stejně tak velkou většinu dokumentace vedeme elektronicky, šetříme spotřebu kancelářského papíru. Obchodní schůzky sjednáváme především online. Při nutnosti osobního setkání plánujeme tak, abychom na jedné trase vytěžili několik schůzek a šetřili pohonné hmoty. Naše klienty podporujeme v energeticky úsporných projektech.

V minulém roce se nám podařilo uhlíkovou stopu snížit o 36,5 % v porovnání s rokem 2018. Do 2028 snížíme emise CO2 o 60 % proti 2018. Myslíte na to, jak zazelenat své podnikání? Chcete přispívat ke zlepšení životního prostředí? Víte kolik CO2 jako společnost vyprodukujete? Přidejte se k nám a myslete na budoucnost naší planety.

Luděk Peter

Obchodní ředitel

V oblasti pojištění pracuje od roku 1996. Začínal jako rizikový inženýr chemicko-technologické firmy. Poté zahájil kariéru ve společnosti MARSH a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro ČR. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde má na starosti obchodní strategii a rozvoj.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo