cz

10 let společnosti Eurovalley

Společnost Eurovalley slaví kulaté narozeniny. Je pro mě milou povinností ohlédnout se do minulosti a shrnout co se nám za deset let existence podařilo i co jsme se jako firma naučili.

Prvních deset let je významným obdobím, kdy jsme rostli a dosáhli cílů, které jsme si vytyčili. To vše díky Vám, naším klientům. Cesta to nebyla vždy jednoduchá. Dynamicky se měnící svět nás nutil jít na začátek a někdy se i otočit o 180 stupňů. To nás naučilo být ve střehu a rychle reagovat na turbulence, které jsme si za ta léta oblíbili. Naším posláním se stala pomoc při stabilizaci rozkolísaného světa.

Pojištění je pro nás uměleckým dílem. Bez ironie. Každé pojištění z naší dílny je unikát. Funkční originality dosahujeme novým úhlem pohledu, otevřenou myslí a důkladnou znalostí oboru. A právě tento odlišný přístup klientům nabízíme, aby z pojištění získali maximum stability pro své aktivity. Naše skutky se řídí vizí světa, k níž se každodenně posouváme konkrétními činy. Počítá se vše, velké i malé detaily. Čím složitější riziko, tím zajímavější výzva pro nás. Slávu ani pocty nehledáme, mnohem víc nás těší spokojený klient.

V průběhu let jsme rozšířili naše řady o zkušené profesionály i mladé talenty. Otevřel se tak prostor pro kreativní myšlení a čerstvý pohled na věc. V posledních letech reagujeme i na potřebu zvyšovat povědomí o naší společnosti v digitálním světě.

Stále zůstáváme loajální ke svým klientům a vždy jsme na jejich straně. Při řešení pojistné události máte díky Eurovalley po svém boku odborníka, který zajde ještě o kousek dál, než jste zřejmě zvyklí. Vždy navrhujeme výhradně ekonomicky smysluplná a funkční pojištění. Vše ostatní je pro nás kulhající kompromis.

Touto cestou bych rád poděkoval především Vám klientům za důvěru a partnerství. Obrovská poklona patří také naším zaměstnancům za jejich každodenní nasazení a obětavou práci. Právě díky nim můžeme v letošním roce slavit desáté výročí a s radostí vyhlížet nové výzvy a horizonty v letech budoucích.

Pokud ještě nejste naším klientem a chcete funkční a neprůstřelné pojištění, neváhejte se na nás obrátit. Jsme společnost, která reaguje na společenské i ekonomické změny ihned.

Jsme Eurovalley. To nejlepší pojistné řešení nebo nic!

Děkujeme!

 

Se srdečným pozdravem a vyhlídkou na další úspěšné desetiletí naší společnosti

Ing. Luděk Peter, MBA

 

 

 

Luděk Peter

Obchodní ředitel

V oblasti pojištění pracuje od roku 1996. Začínal jako rizikový inženýr chemicko-technologické firmy. Poté zahájil kariéru ve společnosti MARSH a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro ČR. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde má na starosti obchodní strategii a rozvoj.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo