cz

Eurovalley na motorkách střední Amerikou

Cestu z Panamy do Mexika jsme projeli na motorkách sice jen jako nálepky s logem Eurovalley, ale v myšlenkách jsme byli tam... protože to byla úžasná cesta, úžasná myšlenka a úžasní kluci, kteří ji podnikli. Jak to všechno vlastně vzniklo?

Jeli jsme právě z několika obchodních schůzek a na cestě nás zastihl telefonát. Podotýkám, že to byl poslední předvánoční týden. Volající se představil jako Jan Révai a odkazoval se na naši spolupráci s Vojtou Lavickým a jeho projektem JedemKolem. Prý chystá podobnou akci. Vůbec jsem si to v tu chvíli nespojil, přece jen po prvním projektu nás kontaktovalo již několik dalších skupin motorkářů s nabídkou spolupráce, ale musíme říct, že ne každý projekt zapadá do našich marketingových představ.

Kolega o tom kus cesty mluvil až mi to konečně došlo! No samozřejmě že chceme spolupracovat… Projekt se navíc začal jevit jako velmi zajímavý – Jan Révai, Pavel Liška a Hynek Bernard se rozhodli procestovat na motorkách střední Ameriku od Panamy do Mexika. Bez nějakých omezení natáčecím štábem, kam je kola jejich strojů zavezou. Vandráci Vagamundos – pěšky, na motorkách nebo na koních. Vandráci Vagamundos

Takže jsme do toho hned šli, bylo to velmi narychlo, protože jsme se museli na všem dohodnout během několika dní. Vybavit pojištění bylo relativně jednoduché, doručit aspoň nálepky s logy na motorky už bylo natěsno, ale podařilo se.

Kluci odletěli začátkem roku 2018, začátkem května jsme se potkali v Praze na akci pro partnery a fanoušky. Upoutávka k pořadu, který bude televize Prima vysílat někdy na podzim, nás dostala do kolen. Hynkovi se podařilo sestříhat záběry do strhujícího a emočně silného teaseru – no řekněte sami. 

TRAILER Vandráci Vagamundos - z Panamy do Mexika

Moc rádi jsme je poznali, známe je z televizních obrazovek, ale naživo se každý projevuje jinak… Jsou to úžasní kluci a těšíme se na další spolupráci s nimi. 

Vandráci Vagamundos a Eurovalley

 

Jakub Šimonovský, Eurovalley s.r.o.

Jakub Šimonovský

Výkonný ředitel

V pojišťovnictví pracuje od roku 2004. Začínal na pozici Key Account Managera a postupně se dopracoval k vlastní společnosti Eurovalley s.r.o., kde se zaměřuje na provozní řízení firmy a podporu strategických obchodů.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo