cz

Finanční pomoc Eurovalley Ukrajině

Vyjadřujeme podporu Ukrajině. Přidejte se společně s námi i Vy. Prostřednictvím webových stránek Masarykovy univerzity MUNI POMÁHÁ můžete darovat libovolnou finanční pomoc.

 

Události posledních dnů považujeme za velmi znepokojující. V reakci na eskalující situaci jsme se rozhodli podpořit Ukrajinu, která čelí násilí ze strany Ruska.

Podporu Ukrajině vyjadřujeme skrze Masarykovu univerzitu, která vypsala finanční pomoc určenou na vzdělávací a humanitní účely. Jsme vděčni, že skrze náš finanční dar může Masarykova univerzita projevit svou solidaritu občanům Ukrajiny.

Považujeme za nepřijatelné, aby se jakkoliv bránilo nezávislému státu demokraticky se rozhodovat o své budoucnosti. Takový způsob uvažování důrazně odmítáme. V Eurovalley vidíme svět stejně jako Masarykova univerzita, hájící principy základních lidských práv a svobod, mírových řešení sporů a problémů. Jsme připraveni pomoci tam, kde je potřeba. Podat pomocnou ruku občanům Ukrajiny.

 

 

Luděk Peter

Obchodní ředitel

V oblasti pojištění pracuje od roku 1996. Začínal jako rizikový inženýr chemicko-technologické firmy. Poté zahájil kariéru ve společnosti MARSH a postupně se vypracoval až na obchodního ředitele pro ČR. Od roku 2016 působí ve společnosti Eurovalley, kde má na starosti obchodní strategii a rozvoj.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo