cz

Patříme k nejbezpečnějším zemím v Evropě17.2.2020

Dopravní nehody jsou podle OSN druhou nejčastější příčinou úmrtí mladých lidí. Více než 40 procent úmrtí při dopravních nehodách postihuje věkovou skupinu do 25 let. V loňském roce v ČR zemřelo v důsledku dopravních nehod 547 osob, z toho 16 dětí. V porovnání s evropskými zeměmi se Česko drží na předních místech s vysokou úmrtností při nehodách.

Zdroj: novinky.cz

Velký přehled nehodovosti v Česku. Jak se bourá v jednotlivých městech6.2.2020

„To, co se na českých silnicích děje, je celospolečenský problém. Musí se jím zabývat všechny orgány veřejné sféry,“ zhodnotil situaci na tuzemských silnicích ředitel dopravní policie Jiří Zlý. Řidiči se nejčastější nevěnují řízení, nepřizpůsobují jízdu okolnostem a povrchu vozovky a jezdí v protisměru. Počet nehod roste i s přibývajícím provozem.

Zdroj: novinky.cz

Pojištění Slovanské epopeje4.2.2020

Převoz Slovanské epopeje do Moravského Krumlova má o jeden zádrhel méně. Pojištění díla, které je nezbytnou podmínkou převozu, je v těchto dnech již uzavřeno a nebrání tak dalšímu postupu. Jaký byl proces přípravy pojištění jsme se ptali obchodního ředitele Eurovalley s.r.o. pana Luďka Petera.

Kooperativa: Vyšší limity plnění v povinném ručení nabídnou zajímavé benefity4.12.2019

Rozsáhlé vylepšení pojištění motorových vozidel NAMÍRU připravila pro letošní podzim pojišťovna Kooperativa. Rozšířila se také nabídka volitelných připojištění o unikátní pojištění VÝMOL.

Zdroj: opojisteni.cz

Generali: Kuny a hlodavci překousali kabely téměř každému třetímu řidiči4.12.2019

Čerstvý průzkum pojišťovny Generali ukázal, že překousání kabelů v motoru zažilo na vlastní kůži už 30 % českých řidičů. Řidiči mohou poškození svých aut zvířaty hradit ze svého autopojištění. „Řešení jsou dvě – buď uplatnit nárok z allriskového havarijního pojištění, nebo využít speciálního připojištění. To si u nás mohou motoristé pořídit k povinnému ručení. Kryje škody způsobené nejen kunami nebo hlodavci. Připojištění se totiž vztahuje na poškození od jakéhokoliv zvířete,“ popisuje Miroslav Matějka, manažer pojištění motorových vozidel v Generali.

Zdroj: opojisteni.cz

Jaké si vybrat pojištění odpovědnosti26.11.2019

Pojistných produktů pro podnikatele existuje celá řada. Rozhodně byste neměli zapomínat na pojištění odpovědnosti za újmu či za způsobené škody. Jaké si vybrat pojištění odpovědnosti? 

Pojištění odpovědnosti se nejčastěji týká úhrady odškodnění za újmu, z výrobní činnosti či pro případ vzniku škod, které podnikatel způsobí svou činností třetí straně. Každá firma by toto pojištění měla mít sjednané. 

Eurovalley - na cestě s Vámi vzhůru22.11.2019

Co nás reprezentuje? Čím se odlišujeme od davu? Jak vám, klientům, náš způsob práce představit? Ten náš pojišťovací obor působí na okolí tak složitě a není vždy jednoduché najít vhodná slova a popsat vše lidsky. A pro lidi.

 

Vzniká nový lídr pojistného trhu "Generali Česká pojišťovna"8.10.2019

Nová společnost Generali Česká pojišťovna vznikne k datu 21.12.2019. Po tomto datu budete moci sjednávat výhradně produkty z portfolia nové společnosti a veškerá dokumentace musí být již s údaji a designem nové společnosti. Prakticky to znamená, že po tomto datu nesmí vstoupit v platnost žádná smlouva společnosti Česká pojišťovna, Generali pojišťovna a Česká pojišťovna Zdraví. Z těchto důvodů bude v průběhu 4.Q. 2019 docházet k určitým úpravám ve sjednávání jednotlivých produktů. 

Autonehody v zahraničí a jejich řešení7.10.2019

Pojistnou událost v zahraničí zažila řada našich klientů, a to i v případě, kdy autonehodu na evropských či jiných silnicích nezavinili, škodu nakonec uhradili ze svého, nebo z havarijní pojistky, přestože díky povinnému ručení by nezaviněná nehoda neměla poškozeného stát nic.

Trendy v pojistných podvodech4.10.2019

Přijít si k penězům pojistným podvodem je značné riziko. Pojišťovny hlásí, že se jim daří odhalovat stále víc případů, v nichž jde mnohdy o vysoké částky. Loni detektivové pojišťoven rozkryli 10 325 podezřelých pojistných událostí a odhalili podvody v hodnotě dosahující téměř 1,3 miliardy korun.

1 ...  1011121314151617
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo