cz

Pojistili se proti úřednímu zásahu. Peníze za koronavirovou stopku neuvidí24.4.2020

Provozují penzion a horskou chatu, a proto se raději pojistili i pro případ přerušení provozu kvůli úřednímu zásahu. Teď ale zjistili, že na náhradu podle pojišťovny nemají nárok, protože mimořádné opatření vlády bylo neadresné.

Zdroj: seznamzpravy.cz

Dotace na výrobu ochrany proti Covid 1921.4.2020

Firmy i dočasně zaměřené na výrobu nebo likvidaci ochranných prostředků proti Covid-19 mají nárok na dotace. Napište nám, dotaci Vám zajistíme a zprocesujeme.

Rostoucí pojistné je ukazatelem růstu klienta1.4.2020

Pokud bychom chtěli sledovat statistiku citlivosti klientů na změnu výše pojistného, museli bychom konstatovat, že 100% klientů vnímá růst pojistného negativně. Nám v Eurovalley jde především o spokojenost našich klientů a proto ukazujeme, že k navýšení ceny za pojištění dochází při důležitých změnách a událostech, takže vlastně reflektuje pozitivní změny na straně klienta. Z odborného pohledu se pak pojištění rozšiřuje tak, aby krytí bylo v případě škodní události vždy dostatečné.

Kybernetické útoky jsou reálnou hrozbou, Eurovalley zná řešení27.3.2020

Kybernetické útoky jsou reálnou hrozbou, která může poškozeného stát miliony korun a ztrátu citlivých dat. Nejčastějším cílem jsou díky vytíženosti nemocnice. Eurovalley má řešení, jak se útočníkům efektivně bránit.

Největší lustr na světě vyrobili skláři v České republice26.3.2020

Stejně jako nás těší vlastní úspěchy, jsme hrdí na to, když naši klienti odvádí výjimečnou práci. Přejete si 40 tunového skleněného draka do casina nebo podmořské svítidlo?

Obce využívají peníze za bezeškodní průběh na šití roušek24.3.2020

V rámci programu Eurovalley Specialities jsme před několika lety vytvořili divizi pojištění měst a obcí. Tyto veřejnoprávní subjekty mají svá výrazná specifika v rámci řízení rizika, rozhodovacích procesů i výběru dodavatelů, tedy i pojištění. Již v přípravné fázi tohoto programu jsme si uvědomili, že je nutné připravit samostatný produkt šitý veřejnoprávním institucím na míru.

Eurovalley Business Continuity Planning (BCP)24.3.2020

Krizové situace, jako kybernetické útoky, legislativní změny, epidemie nebo jiné přírodní katastrofy mohou velmi zásadně ohrozit chod společnosti, v některých případech nenávratně. Eurovalley risk consulting se zaměřuje na řešení těchto problémů. Dnes díky Koronaviru můžete otestovat připravenost Vaší společnosti na krizi globálního rozsahu.

Fungování Eurovalley v současné situaci Koronaviru a onemocnění Covid 1923.3.2020

Společnost Eurovalley je jedna z mála společností, která nepřerušila provoz na žádné ze svých poboček a nadále poskytuje zcela plnohodnotný provoz se všemi zaměstnanci. Naši zákazníci a obchodní partneři, díky naší precizní přípravě krizového plánování nepoznají rozdíl mezi standardním fungováním a současným výjimečným stavem. V provozu máme všechny naše pobočky, a to v Ostravě, Zlíně, Praze, Brně a také v Bučovicích, naši zákazníci mohou využívat plnohodnotný servis včetně pobočkového zastoupení a nemusí se obávat přerušení provozu na naší straně.

Eurovalley pokračuje...20.3.2020

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

i v této nelehké době se snažíme zabezpečit fungování společnosti Eurovalley tak, aby nebyly postiženy žádné námi poskytované služby.

Bezdrátový rozhlas v obcích23.2.2020

Pokud obec hledá způsob, jak prostřednictvím úřadu obce komunikovat s místními obyvateli, je bezdrátový rozhlas tou nejlepší volbou. Používá se nejen k informování rezidentů o zajímavých událostech, které se v obci budou konat, ale i k varování lidí v případě mimořádných událostí, jakými jsou požáry, havárie, povodně a další.

1 ...  1011121314151617
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo