cz

Eurovalley TV: Investorský model pojištění20.10.2021

Investorský model pojištění se primárně zabývá stavebně – montážní částí projektů, které si naší klienti chtějí zabezpečit.

Součástí investorského modelu je pojištění od A do Z, kde prvotní část a vstup do pojištění začíná s přípravou projektové dokumentace potažmo geodetickým průzkumem. Už v této fázi je potřeba, aby pojištění začalo fungovat a krylo veškeré záležitosti včetně zhotovitelské části a následně třeba i zkušební provoz.

Proč se Investorský model pojištění vyplatí a jak funguje? Zjistěte v našem videu.

Eurovalley TV: Problematika řízení rizik14.10.2021

Problematika řízení rizik zasahuje do všech oblastí chodu podniku.

Co se stane, když nastane nepředvídatelná událost a jaký to má dopad na výrobu potažmo na další části směrem ven z podniku?

Jak se dá s riziky pracovat se dozvíte v následujícím videu, kde vám problematiku představí náš obchodní ředitel.

Risk management: Prevence vás vyjde vždy levněji než pojištění5.10.2021

Analýza a prevence rizik je základ. O pojištění se bavme až ve druhém kroku.

Pokud zodpovídáte za firmu, divizi či výrobní provoz, jste placeni i za to, že počítáte s nejhoršími scénáři – na vašich dnešních opatřeních závisí budoucí osud celé organizace a zaměstnanců. Dobrého manažera poznáte snadno: Na nejhorší se připravuje v časech, kdy se daří, zisky i akcie rostou, firma uzavírá jednu smlouvu za druhou, málem nestíhá nabírat lidi a na obloze není jediný mráček. Nejde totiž o to, jestli se něco pokazí, ale kdy. V tomto článku vám nastíníme, jak s riziky pracujeme, aby naši klienti vyšli z jakékoli situace s minimálními ztrátami a mohli co nejdříve pokračovat ve své činnosti. 

Zvýšené riziko kybernetických útoků26.4.2021

Současné vnitrostátní i mezinárodní dění může vést k vyššímu počtu kybernetických útoků proti České republice. Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) proto zpracoval analýzu nejčastějších technik, které aktuálně útočníci využívají, a také nejčastěji zneužívaných zranitelností.

Zdroj: opojisteni.cz

Velikonoce v Eurovalley22.4.2021

S příchodem Velikonoc jsme od našeho partnera Generali Česká pojišťovna dostali úžasný dárek: Ingredience a návod pro přípravu velikonočního beránka.

Kryje vaši obec odpovídající pojistka?8.4.2021

Legislativní změny a starší nezrevidované pojistky jsou častou Achillovou patou v oblasti pojištění měst a obcí. Více než polovina měst a obcí platí za pojištění více než by museli a jejich pojistky neodpovídají aktuální hodnotě majetku ani legislativě. Až 81 % měst a obcí by za stejné peníze získalo vyšší krytí.

Krize v Suezském kanálu a možné dopady na pojištění8.4.2021

Dne 23. března zablokovala Suezský kanál obrovská kontejnerová loď Ever Given. Tato událost patřila následně mezi hlavní zprávy na celém světě. Není se co divit, protože dopady na globální obchod vzhledem k přerušení provozu kanálu byly značné. Běžně totiž kanálem denně projede asi 50 lodí. Po šesti dnech byla loď konečně uvolněna a všichni zainteresovaní si oddechli. Ale ihned se zákonitě objevily úvahy o tom, kdo bude hradit škody a jak se na nich budou podílet pojistitelé a zajistitelé.

Zdroj: opojisteni.cz

Společně chráníme naše zdraví6.4.2021

Jako již spousta podniků před námi i my v Eurovalley jsme se rozhodli reagovat na současnou epidemiologickou situaci a udělat prostory naší kanceláře bezpečnější, a to jak pro své zaměstnance, tak především pro naše klienty.

Obsluha dotykového displeje v autě je „hrubá nedbalost“?25.3.2021

Každý motorista ví, že telefonování s mobilem u ucha při řízení nebo psaní esemesek za volantem je zakázané a postižitelné. Jenže: jak je tomu v případě obsluhy dotykového displeje na přístrojové desce za jízdy? O tom nedávno rozhodoval jeden německý soud.

Zdroj: opojisteni.cz

Volně pobíhající psi v obci17.3.2021

Stále častým tématem diskuzí jsou mezi starosty obcí volně pobíhající a bezprizorní psi, kteří utečou z vodítka, z pozemku nebo se volně toulají. Mnohdy mohou být tato zvířata agresivní a pro okolí nebezpečná.

1 ...  891011121314 ...  17
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo