cz

Eurovalley TV: Exportéři 2/3 - Omezení odpovědnosti dopravce4.5.2022

Druhá část o pojištění českých exportérů. Konkrétněji o omezení odpovědnosti dopravce. Téma prezentuje Key Account Manager Mgr. Jakub Tuček.

Eurovalley TV: Exportéři 1/3 - Úvod do pojištění přeprav26.4.2022

Dalším z témat, které Vám chceme přiblížit je pojištění českých exportérů. Jak celá tato oblast funguje, představí v trojdílném cyklu Key Account Manager Mgr. Jakub Tuček.

Kreml zakázal pojišťovací a zajišťovací operace s nepřátelskými státy7.4.2022

Vojenský konflikt na Ukrajině tvrdě dopadl na pojištění a zajištění. Prezident Vladimír Putin totiž dvacátý den po zahájení invaze podepsal zákon, který zakazuje ruským pojistitelům realizovat transakce s pojistiteli, zajistiteli a makléřskými firmami z nepřátelských států. Více se dozvíte v článku na odkaze.

Zdroj: opojisteni.cz

Brněnské nemocnici jsme darovali 200 000 Kč na efektivnější testování. Jak pomůžeme té vaší?7.4.2022

Když můžeme, pomůžeme – naposledy jsme podpořili dvěmi sty tisíci korunami Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně. Peníze použijí třeba na nákup přístrojů pro rychlejší a přesnější vyhodnocování testů na C-19. Je to i váš případ? Možná máme řešení i pro vás.

Finanční pomoc Eurovalley Ukrajině17.3.2022

Vyjadřujeme podporu Ukrajině. Přidejte se společně s námi i Vy. Prostřednictvím webových stránek Masarykovy univerzity MUNI POMÁHÁ můžete darovat libovolnou finanční pomoc.

 

Eurovalley TV: Pojištění municipalit14.3.2022

Jsou vaše pojistné smlouvy aktuální?

Odpovídají dnešní legislativě a rostoucím cenám z důvodu inflace?

Možná potřebujete audit pojistných smluv, který díry v pojistné ochraně odhalí...

Užitečné rady vám prozradí specialista na pojištění měst a obcí Ing. Petr Čončka.

Podporujeme vědu a výzkum Masarykovy univerzity28.2.2022

Už několik let finančně podporujeme vědu a výzkum na druhé největší univerzitě v České republice. Smyslem daru je podpora rozvoje českých univerzit jejichž aktivity mají etický a společný dopad. A jak pomůžeme Vám? Možná máme řešení i pro vás.

Korporátní pojištění: Jak ušetřit i 20 % ročně a díky spokojeným zaměstnancům snížit fluktuaci25.2.2022

Díky propojení korporátního pojištění s pojištěním zaměstnanců sklidíte mnoho výhod – pro firmu i vaše zaměstnance. Firma na pojistném ušetří klidně i desítky milionů ročně, zaměstnancům umožníte přístup k lepšímu (a výrazně levnějšímu) pojištění zdraví i života, nemovitostí, na cesty nebo třeba občanské odpovědnosti. S tímto chytrým benefitem si snáze udržíte ty nejschopnější. Jak to funguje?

ČAP Insurance Talk #8 Petr Jedlička (ČAP, ČKP): Přístup k povinnému ručení se mění21.2.2022

Povinné ručení přestává být chápáno jako nutné zlo, ale přináší benefity pro motoristy, především asistenční služby. Hlavní analytik a pojistný matematik ČAP a ČKP rozebírá aktuální situaci na trhu s povinným ručením. Nejen pandemie zasáhla do pojistného trhu s motorovým pojištěním, ale jsou to především rozevírající se nůžky mezi objemem škod a cenou povinného ručení. Každoročně pojišťovny vyplatí přibližně 15 miliard korun na škody z povinného ručení, tedy poškozeným z dopravních nehod. Změnila se situace nejvíce po tom, co vešel v platnost nový občanský zákoník nebo hraje roli vysoká cena oprav vozidel? Byl rok 2020 bezprecedentním vypočením z historické časové řady povinného ručení? Jak se trh bude vyvíjet dále? Analytik Petr Jedlička se v rozhovoru vrací i úplně na začátek do období demonopolizace a následného vývoje. Jak je možné, že cena povinného ručení v té době strmě rostla a pak se situace obrátila?

Zdroj: cap.cz

ČAP Insurance Talk #6 Martin Žáček: Mladá generace je ochotná sdílet více dat k oceňování rizik14.2.2022

Martin Žáček, předseda představenstva a generální ředitel UNIQA pojišťovny pro český i slovenský trh, hovoří především o fúzi pojišťoven UNIQA a AXA v minulém roce, vzpomíná, co ho z oblasti vědy přimělo před mnoha lety přejít do pojišťovnictví a zajímavě také rozkrývá pro posluchače a diváky téma oceňování rizik a dostupnost dat, kdy pojišťovny budou do budoucna moci využívat čím dál více dat a díky tomu přizpůsobovat svou nabídku klientům mnohem více na míru. Rozhovor se také stočil k mimořádně důležitému tématu demografických změn a již brzké potřebě řešení produktů dlouhodobé péče ve stáří.

Zdroj: cap.cz
1 ...  567891011 ...  17
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo