cz

Audit pojistných smluv – hledání úspory v oblasti pojištění31.8.2022

V souvislosti s aktuální situací, kdy míra inflace roste, ceny energií stoupají závratně nahoru a válka na Ukrajině přináší nespočet problému, jsou společnosti nuceny reorganizovat svůj rozpočet a hledat kde ušetřit. Velká úspora je realizovatelná právě na poli pojištění.

Pozor na kybernetická rizika22.8.2022

Ruská invaze na Ukrajinu otřásla i světem pojištění. Mimo jiné vede totiž ke zvýšení pravděpodobnosti kybernetických útoků a s tím ke zdražení sazeb pojištění a zmenšování rozsahu pojistné ochrany v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Pojištění požárů a živelních událostí9.8.2022

Nedávná událost požáru Národního parku v Českém Švýcarsku poukázala na nutnost dbát zvýšenou pozornost dřevinám a lesním porostům. V souvislosti s dlouhotrvajícím suchem a změnou klimatu, by zastupitelé měst a obcí měli vidět správné pojištění těchto ploch jako nezbytné.

Pojištění vozidel - asistenční služby27.7.2022

Jakou si vybrat asistenční službu? Stačí Vám základní verze služeb nebo naopak potřebujete pro své potřeby služby rozšířené?  To se dozvíte v dalším dílu o pojištění vozidel.

Solární panely a jejich riziko25.7.2022

Nedávno jsme na našem blogu publikovali článek o fotovoltaických elektrárnách a jejich úskalích. Jde hlavně o zvýšené riziko, které s sebou elektrárny přinášejí. Nedávná nehoda solárních panelů v Praze mluví za vše.

Pokud hledáte partnera pro problematiku pojištění fotovoltaických elektráren, neváhejte se obrátit na Eurovalley. Našich 28 let zkušeností jsou Vám k dispozici.

Zdroj: novinky.cz

Eurovalley TV: Flotilové pojištění vozidel19.7.2022

Pokračování naší série. Tentokrát rady a tipy z oblasti flotilového pojištění vozidel.

 

Pojištění kybernetických rizik14.7.2022

S rozšiřováním informačních a komunikačních technologií vzrůstá i riziko jejich napadení a poškození či zneužití získaných informací. Více se dozvíte v článku, který byl publikován v časopise Českého statistického úřadu.

Pokud potřebujete pojistit kybernetická rizika, neváhejte se na nás obrátit.

Zdroj: opojisteni.cz

Reference našich klientů29.6.2022

Velice nás potěšilo, jakou odezvu jsme obdrželi od našich klientů k firemnímu výročí. Je to pro nás veliká radost a potvrzení, že děláme naši práci správně. Níže několik citací našich klientů.

Mockrát všem děkujeme!

10 let společnosti Eurovalley15.6.2022

Společnost Eurovalley slaví kulaté narozeniny. Je pro mě milou povinností ohlédnout se do minulosti a shrnout co se nám za deset let existence podařilo i co jsme se jako firma naučili.

Eurovalley TV: Pojištění vozidel8.6.2022

Co je to nejdůležitější při pojištění vozidla?

Rozhodujícím faktorem by totiž neměla být jen cena…

Pojištění vozidel Vám představí Key Account Manager Lenka Němcová.

12345678910 ...  17
Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo