cz

Vzniká nový lídr pojistného trhu "Generali Česká pojišťovna"

Nová společnost Generali Česká pojišťovna vznikne k datu 21.12.2019. Po tomto datu budete moci sjednávat výhradně produkty z portfolia nové společnosti a veškerá dokumentace musí být již s údaji a designem nové společnosti. Prakticky to znamená, že po tomto datu nesmí vstoupit v platnost žádná smlouva společnosti Česká pojišťovna, Generali pojišťovna a Česká pojišťovna Zdraví. Z těchto důvodů bude v průběhu 4.Q. 2019 docházet k určitým úpravám ve sjednávání jednotlivých produktů. 

Co to pro Vás, jako našeho klienta znamená, pokud máte své pojistné smlouvy pojištěny prostřednictvím GENERALI pojišťovny:

Na smlouvách budou povoleny pouze netechnické změny (bez změny rozsahu pojištění), jinak je nutno přepracování. Výjimkou je kolektivní odpovědnost z výkonu povolání a flotilové pojištění, kde budou technické změny (změny rozsahu) umožněny. Proto, pokud budete požadovat změnu rozsahu pojistné smlouvy u produktů jiných, než u kolektivní odpovědnosti z výkonu povolání a flotilového pojištění, bude Vám váš pojišťovací zprostředkovatel nucen nabídnout přepracování pojistné smlouvy, a to buď do nově vzniklé Generali České pojišťovny, případně do kterékoli pojišťovny v rámci pojistného trhu.

Co to pro Vás, jako našeho klienta znamená, pokud máte své pojistné smlouvy pojištěny prostřednictvím České pojišťovny:

V rámci správy smluv stávajícího portfolia ČP bude možné provádět veškeré změny a přepracování. Vaše smlouvy tedy budou pokračovat tak, jak jste doposud zvyklí.

 

Postupně budou ukončeny možnosti sjednání pojistných smluv  ZAPLACENÍM  (více termínů v závislosti na lhůtách pro zaplacení).

K datu 20.12. v 19:01 hod. budou vypnuty všechny sjednavače (i papírové způsoby vzniku).

Od 23.12. se postupně spustí systémy již s brandem a údaji nové společnosti, stejně tak jako sjednávání nového portfolia produktů.

 

O všech nutných krocích, které by se mohly týkat právě vaší pojistné smlouvy Vás budeme včas informovat, proto se na nás s důvěrou obraťte, pokud Vám bude cokoli nejasné.

 

Jakub Šimonovský, Eurovalley s.r.o.

Jakub Šimonovský

Výkonný ředitel

V pojišťovnictví pracuje od roku 2004. Začínal na pozici Key Account Managera a postupně se dopracoval k vlastní společnosti Eurovalley s.r.o., kde se zaměřuje na provozní řízení firmy a podporu strategických obchodů.

Vstup pro klienty
zapomněl(a) jsem heslo